Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Cat5 kabel kopen?

De CAT5 kabel is een standaard gecertificeerd netwerkkabel door de Electronic Industries Association en Telecommunications Industry Association (algemeen bekend als EIA / TIA). De netwerkkabel wordt gebruikt voor computer netwerken. De kabels zijn de vijfde generatie van twisted pair ethernet technologie en de meest populaire van alle twisted pair kabels. Wij beschikken over een ruim assortiment ethernet kabels en bijbehorende accessoires.

Klik hier om direct een CAT5 kabel te selecteren

Ons Cat5 kabel aanbod

Wij bieden je een ruime keuze aan producten, de CAT5e internet kabel is bijvoorbeeld te verkrijgen in heel veel verschillende lengtes. Deze lengtes gaan van 5, 10, 50, tot zelfs 305 meter. Naast gebruikelijke grijze of een witte utp kabel, kan je bij ons kiezen voor paarse of groene CAT5e kabels. In onze webshop vindt je ook nog verschillende andere netwerkkabels als cross patchkabels, buitenkabels en kabels op rol.

Een Cat5 kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de servicedesk. Het is zo dat je op de zuster websites, Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een cat5 kabel kan kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een audio kabel nodig hebt!

 Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je kan kopen bij ons