Cat5 kabel kopen?

Cat5 kabel

Een Cat5 kabel is de meest voorkomende netwerkkabel op de markt, dat is ook helemaal niet gek. Een Cat5e internet kabel is namelijk in staat om gegevens over te brengen met snelheden van wel 1000 Mb per seconde en dit bij doorvoersnelheden van 100 megahertz!

Klik hier om direct jouw nieuwe Cat5 kabel te selecteren!

UTP of FTP Cat5 kabel?

Cat5 kabels zijn verkrijgbaar in UTP en FTP varianten. UTP kabels zijn onafgeschermd, dit wil zeggen dat ze niet zijn afgeschermd tegen negatieve invloeden die COAX- en stroomkabels kunnen opleveren. FTP kabels zijn, door middel van een folie, wel afgeschermd tegen deze negatieve invloeden.

Duurzaamheid voorop!

Het is natuurlijk belangrijk dat een Cat5 kabel zo lang mogelijk meegaat. Dit is de reden dat onze Cat5e kabels zijn voorzien van snagless connectoren en geïntegreerde trekontlasting. De trekontlasting voorkomt dat de kabel uit zichzelf van de apparatuur los kan komen. Door de snagless connector wordt de connector, evenals de trekontlasting, beschermd tegen beschadigen.

Dé specialist op het internet!

Als je op zoek bent naar de beste kwaliteit UTP kabel, tegen scherpe prijzen, dan zit je bij ons goed! Wij zijn gespecialiseerd in Cat5 ethernet kabel en staan garant voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben naast Cat5 kabels ook nog heel veel andere type kabels, voor elk type patchkabel kan je altijd bij ons terecht!

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen!. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder!

Klik hier om direct alle Cat5e kabels te bekijken!