Ethernet kabel kopen?

Ethernet kabelCommuniceren, winkelen, ontspannen, het internet is onmisbaar geworden in onze huidige samenleving. Om onbezorgd te kunnen internetten is een goede netwerkverbinding nodig. Met behulp van een ethernet kabel is apparatuur snel te voorzien van een goede en stabiele netwerkverbinding.

Bekijk hier direct jouw nieuwe ethernet kabel!

De geschikte ethernet kabel

Een van de meest voorkomende ethernet kabels is de Cat5e ethernet kabel. Deze kabel kan snelheden bereiken van wel 1000 Mb per seconde en dat met een doorvoersnelheid van 100 megahertz. Kortom deze kabel is uitermate geschikt voor in jouw thuisnetwerk!

Natuurlijk is snelheid niet het enigste wat telt. De kabel moet ook duurzaam en van goede kwaliteit zijn. Al onze kabels zijn voorzien van snagless connectoren, dit wil zeggen dat de connectoren tegen beschadigen zijn beschermd door middel van een opgespoten verhoging.

Tevens zijn al onze ethernet kabels voorzien van geïntegreerde trekontlastingen. Door de trekontlastingen wordt voorkomen dat de kabel los kan raken van de apparatuur.

Dé webshop voor al jouw kabels!

Bij ons zijn ethernet kabels verkrijgbaar van hoge kwaliteit en duurzaamheid, maar wist je dat wij ook nog veel meer andere soorten kabels verkopen? Voor elke kabel die je nodig kan hebben, ben je bij ons aan het juiste adres. Mocht je ergens vragen over hebben, schroom dan niet om deze te vragen. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om jou verder te helpen al jouw vragen!

Bekijk direct ons complete assortiment ethernet bekabeling!