Internet kabel kopen?

Internet kabelHet internet is onmisbaar geworden in onze samenleving, al hebben we dit zelf niet altijd meer door. Om zonder problemen online te blijven, kan je gebruik maken van een internet kabel. Door een internet kabel te gebruiken zal de netwerkverbinding vele malen stabieler zijn dan wanneer je gebruik maakt van een Wi-Fi verbinding.

Direct een Internet kabel selecteren? Bekijk hier direct ons complete assortiment!

De meest voorkomende internet kabel

Een internet kabel kopen kan iedereen, maar welke kabel past het beste bij welke doeleind? Zo is bijvoorbeeld een CAT5e kabel in staat gegevens over te brengen met 1Gb/s bij een doorvoersnelheid van 100 megahertz.

Het voordeel van onze kabels

Onze internet kabels zijn voorzien van snagless connectoren, een snagless connector voorkomt beschadigingen aan de connector. Daarnaast voorkomt een snagless connector dat de trekontlasting van de kabel kan afbreken.

Dé plek voor al jouw kabels

Wij zijn een speciaalzaak op het internet en streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze bekwame medewerkers hebben veel kennis van de producten en helpen jou graag verder met eventuele vragen. Internet kabels zijn echter niet het enigste product in ons assortiment. Elk type kabel die je nodig zou kunnen hebben is bij ons verkrijgbaar!

Klik hier om direct jouw nieuwe internet kabel te kopen!