Netwerkkabel kopen?

NetwerkkabelEen werkende netwerkverbinding is onmisbaar geworden, bijna alles gebeurt tegenwoord namelijk via het internet. Om een goede netwerkverbinding tot stand te brengen is een goede netwerkkabel absoluut geen overbodige luxe. Als je een netwerk kabel wilt kopen zit je bij ons goed, wij bieden de hoogste kwaliteit en zijn zeer scherp geprijsd!

Klik hier om direct jouw nieuwe netwerk kabel te selecteren!

Waarom onze netwerkkabels?

Netwerk kabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en types, waaronder de standaard “Cat5e”.  Cat5e is in staat om gegevens over te brengen met snelheden van 1000 Mb per seconde met een doorvoersnelheid van 100 megahertz. Dit maakt dat een Cat5e kabel ideaal is voor in thuisnetwerken.

Kwaliteit en duurzaamheid is natuurlijk van groot belang. Om jouw nieuwe netwerk kabel zo duurzaam mogelijk te maken, hebben wij de kabel voorzien van handige extra’s. Zo zijn onze kabels voorzien van geïntegreerde trekontlastingen en zijn de connectoren snagless beschermd.

Door de trekontlasting zal de kabel niet uit zichzelf los kunnen raken van de apparatuur. De snagless connectoren voorkomen dat de connectoren en de trekontlasting kunnen beschadigen.

Dé specialist op het internet!

Ben je op zoek naar een netwerkkabel van hoogwaardige kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs? Wij zijn gespecialiseerd in netwerkbekabeling en bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Als je vragen hebt kan je deze altijd stellen, onze ervaren medewerkers helpen je graag verder!

Wij verkopen niet alleen netwerk kabels, elke kabel die je nodig zou kunnen hebben, zoals bijvoorbeeld een USB kabel, is bij ons verkrijgbaar.

Klik hier om direct alle netwerkkabels te bekijken!