Patchkabel kopen?

PatchkabelBijna iedereen is tegenwoordig dagelijks op het internet. Dat is ook niet heel gek, want van communicatie tot aan winkelen, bijna alles is op het internet wel te doen. Om een stabiele netwerkverbinding te creëren is een patchkabel echter bijna een must have.

Klik hier om direct al onze patchkabels te bekijken!

Waarom onze Cat5e patchkabels?

Cat5e patchkabels worden het meest gebruikt in thuisnetwerken. De reden hiervan is dat deze patchkabels snelheden van 1 Gb per seconden kunnen halen met doorvoersnelheden van 100 megahertz.

Aangezien kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk is, zijn onze patchkabels voorzien van snagless connectoren en geïntegreerde trekontlastingen. Door de snagless connectoren worden de connectoren, en ook de geïntegreerde trekontlastingen, beschermd tegen beschadigen.

Dé webshop voor elke kabel!

Jouw nieuwe patchkabel bij ons kopen is absoluut geen onverstandige keuze, wij garanderen namelijk hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Daarnaast zitten onze ervaren medewerkers klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wist je dat wij naast internet kabels ook nog heel veel andere type kabels verkopen? Elke kabel waar je maar naar op zoek kan zijn, is bij ons te vinden!

Direct jouw nieuwe patchkabel kopen? Bekijk hier ons assortiment!