UTP kabel kopen?

UTP kabelEen netwerkverbinding is tegenwoordig onmisbaar geworden in ieder huishouden, bijna alles gebeurt tegenwoordig immers online. Om een goede en stabiele netwerkverbinding tot stand te brengen is een UTP kabel nodig.

Bekijk hier ons brede assortiment UTP bekabeling!

Verschillende type UTP kabels

Als je zoekt naar een UTP kabel zal je merken dat UTP bekabeling verkrijgbaar is in verschillende kleuren, soorten en maten. De meest voorkomende soort UTP bekabeling is Cat5e. Een Cat5e UTP kabel is in staat gegevens over te brengen met snelheden van 1000 Mb per seconde, bij doorvoersnelheden van 100 megahertz.

Het voordeel van onze UTP kabels

Al onze UTP kabels zijn voorzien van snagless connectoren, dit betekent dat de connectoren door middel van een opgespoten verhoging worden beschermd tegen beschadigen. Daarnaast zijn onze patchkabels voorzien van geïntegreerde trekontlastingen, dit voorkomt dat de kabel vanzelf uit het aangesloten apparaat los kan komen.

De kabelspecialist!

Als je op zoek bent naar een UTP kabel dan zit je bij ons goed. Wij zijn een speciaalzaak op het internet en staan garant voor hoge kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid. Bij ons zijn, naast UTP kabels, ook nog veel meer andere type kabels verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een glasvezelkabel. Heb je een vraag of wil je meer informatie over een kabel? Onze ervaren medewerkers zitten klaar om jou te helpen!

Klik hier om direct een UTP kabel te kopen!